Blog

Naj bodo vaše počitnice v Bovcu res zabavne

Ta blog je namenjen vašim počitnicam v Bovcu. Kot že veste je pri nas vedno živahno in mi smo tu, da poskrbimo, da ničesar ne zamudite. Ta blog prinaša informacije o športnih aktivnostih na reki Soči, posebnih ponudbah in popustih, namigih za raziskovanje doline Soče in zanimivih dogodkih.

5 osvežujočih idej za vroče dni v Bovcu

Sloveniji se je zgodil prvi vročinski val, ko se je poletje KONČNO prikazalo s 30 stopinjami. Bovec je popolna destinacija za pobeg pred pasjo vročino. Ni vam treba preživeti vikenda v zaprtih klimatiziranih prostorih.

Prelaz Predel je ponovno odprt

Sporočamo vam, da je cesta čez prelaz Predel ponovno odprta za osebna vozila.

OPOZORILO - prelaz Predel je zaprt

Obveščamo vas, da je cesta čez prelaz Predel na slovensko - italijanski meji zaprta. Kontaktirajte nas za podrobnejša navodila kako priti v Bovec iz Ljubljane in Kranjske Gore.

Brezplačen rafting za vse rojene v letu 1995

Praznuješ letos 20. rojstni dan? Jaz tudi :) Vse najboljše! Zate imamo prav posebno darilo - brezplačen rafting na Soči od 15. marca do 01. junija.

Predel, Trdnjava na prelazu Predel

Ob cesti čez prelaz Predel, na meji med Slovenijo in Italijo, stoji kamnita piramida z bronastim kipom umirajočega leva. Spomenik je posvečen avstrijskim vojakom, ki so pogumno branili trdnjavo, ki stoji nad spomenikom, v času Napoleonovih vojn.