Ali grem lahko z vami, če sem začetnik?

15Feb

Vsi radi gledamo adrenalinske filme na televiziji ali YouTube strani. Občudujemo nore skoke s padalom, ekstremne kajakaške podvige in eksperimente ekstremnih smučarjev in poveličujemo tiste, ki si to upajo.

 

A, če smo čisto iskreni, bi si večina od nas zlomila vrat še preden bi kaj podobnega sploh začeli.  Poleg dejstva, da moraš biti mlad in v dobri kondiciji, je v to formulo ponavadi vključena še draga športna oprema. In ker se večina teh športov izvaja zunaj, se nam po mislih podijo še nepredvidljivi scenariji vremena in terena. Okolja se pač ne da nadzirati in tako rezultata adrenalinske aktivnosti ali dogodka ni mogoče predvideti. To je več kot dovolj razlogov, da poplava adrenalina v možganih prepriča telo naj se bori ali BEŽI.

 

No športi, ki jih lahko izkusite z nami seveda vključujejo določeno dozo adrenalina. In če morda sanjarite o tem, da bi si nabrali kakšno vznemirljivo izkušnjo (brez vseh problemov z opremo, vremenom in izkušnjami) ste za znašli na pravi strani. Ja, rafting pač ni rekreacijski šport, ki bi ga vsako nedeljo popoldne s sosedovim Janezom prakticirala na bližnjem ribniku. Ampak za vas imamo dobro novico!

 

Torej… »Ali grem lahko z vami na Sočo tudi, če nimam nobenih izkušenj?«

Odgovor: »JAAA… kaaabi (beri: itak)!«

Vse naše športne aktivnosti, tako rafting kot tudi kanjoning, kajak, hydrospeed in mini raft so primerne za začetnike. Vzamemo vas s sabo tudi, če nimate nobenih predhodnih izkušenj. Če ste zdravi in se počutite dobro, če znate hoditi naprej in ločite levo od desne (vsaj približno), ni problema. Za varnost bomo poskrbeli mi.

 

Zato rezervirajte svoje počitnice-brez-izkušenj pri nas in se potem sproščeno zleknite v naslanjač.

 

Rezerviraj zdajInfoCenik

 

Druga pogosta vprašanja: