Ali gredo lahko na Sočo tudi otroci?

01Mar

Načrtovanje družinskih počitnic je projekt, ki močno spominja na krizni management ob napovedi naravne katastrofe. Vemo, da se bliža in vemo, da bo treslo. A lahko samo nemočno opazujemo in upamo na najboljše.

 

Zadeva je toliko bolj stresna kadar govorimo o poletnih počitnicah. Načrtovanje le-teh sovpada z mračnim obdobjem zaključka šolskega leta. Že tako preobremenjene mame si v tistem času na tihem želijo, da bi lahko pobegnile. Nekam, kjer jih niti Google Earth ne najde. In to same, da se razumemo.

 

Ko tale naša družina sprejme odločitev, da letos dopust bo, se začne pisanje seznama želja. Večletne izkušnje iz visoke diplomacije so potrebne, da se usklajevanje teh želja ne konča z incidentom. In po trdih pogajanjih jo končno imamo – destinacijo letošnjega dopusta.

 

Sledi logistika. Hotel bo seveda izbrala mami. Vsem ostalim je itak čisto vseeno kje spijo in kaj jedo. Saj lahko živimo tudi od sladoleda. Kaj bomo pa počeli? Večni problem vseh zabavnih aktivnosti je ponavadi v tem, da so najmlajši člani družine premajhni. Ko pa malček končno dopolni magično starost, se starejši mulc spunta, da: "tole je pa čist brezveze", in da on ne gre. Ker to je za dojenčke. Ja, čas da mami vzame še en Persen. Oči se pri tem dela, da njegov možganski center za sluh trenutno ni dosegljiv.

 

Raft postane tobogan

 

Torej… če je na vašem seznamu top destinacij za dopust zmagal Bovec in ste ponosni starši bodočih rešiteljev civilizacije, vam globoko priporočamo, da berete naprej. Naj vam prihranimo vsaj nekaj dopustniške drame.

 

Pri nas so otroci vseh oblik in starosti zelo dobrodošli. V spodnji tabeli si lahko ogledate koliko morajo biti stari za posamezno aktivnost. Tudi, če morda še ne znajo dobro plavati, naj vas ne skrbi. Imamo otroške rešilne jopiče in ostalo opremo. Prav tako so vsi naši vodniki izkušeni reševalci z licenco Republike Slovenije po programu C.

 

AktivnostNajnižja starost
Rafting6 let
Mini raft7 let
Kanjoning - Sušec9 let
Kanjoning - Fratarca15 let
Hydrospeedni primeren
Spust z vodnikom kajakaštva10 let
Kajak šola10 let

 

Otroške popuste najdete v ceniku. Obljubljamo vam, da se bodo vaši otroci nadvse zabavali.

 

Če imate otroka, ki je mlajši od 6 let, vam z doplačilom lahko priskrbimo varstvo. Čas, ko boste vi na vodi, bo za vaš podmladek skrbela izkušena varuška.

 

Morda pa je vaš otrok dovolj star, a doživlja krizo identitete in a priori ne sodeluje v ničemer kar diši po starših. Za take primere imamo celotno okolico športnega centra pokrito z brezžičnim internetom. Prav tako mu lahko posodimo PSP konzolo s pestrim naborom igric. Znanstveno je dokazano, da le-ta mladostnike za določen čas zamrzne. Tako wi-fi kot PSP vam zagotovimo brezplačno. Starši moramo držati skupaj!

 

Torej rezervirajte svoje družinske počitnice pri nas in se potem sproščeno zleknite v naslanjač.

 

Rezerviraj zdajInfoCenik

 

Če bi vseeno še malo premislili, se naročite na naše e-novičke - vas že prepričamo!

 

Druga pogosta vprašanja: