Ali grem lahko z vami tudi, če sem sam?

08Mar

Solo popotniki so eksotični kot južno sadje. Čeprav je zadeva postala precej trendovska, se jih še vedno drži fama "ta pogumni". V trenutku, ko ostali ugotovimo, da tisti tamle pa potuje sam, nam domišljija podivja kot pomladni plevel. Aha, aja? Kako pa to? Ali nima nobenih prijateljev? Samo, je pa pogumen... prov faca… a pa mu ni nič dolgčas?

 

V nekaj stavkih debata preseže vse okvire zdrave teorije zarote. Potem se v družbi najde nekdo, ki končno komentira, da on bi tudi šel na dopust sam. Po scenariju nato sledi poštena brca v piščal, s strani njegove partnerke. In, še preden revež neha skakati po eni nogi, se po malem že vsi ukvarjamo s to idejo. Le kako izgleda dopust, ki je res samo tvoj?

 

Jah… prilagajaš se samo svojemu egu, počneš samo stvari, ki TEBE zanimajo, spiš tam, kjer je TEBI kul. Nihče se ne spotakne ob to, da raje kot lokalne specialitete, pač žvečiš dunajca z dvojno porcijo majoneze. Si sicer kulturno in razgledano bitje, a te tale muzej ne bo videl. Ti je tu všeč in boš ostal še dva dni. Vsi vemo kako težka so pogajanja o tem, kaj naj bi pravzaprav na dopustu sploh počeli. In večja kot je skupina pogajalcev, več je žrtev.

 

Ena od bolj nadležnih reči, ki se vam na solo dopustu lahko zgodi je napis – najmanjše število udeležencev. Tudi mi ga imamo.

 

AktivnostNajmanjše število udeležencevScenarij
Rafting1

- se pridružite drugi skupini

- mini raft*

Mini raft1ni problema
Canyoning - Sušec1ni problema
Canyoning - Fratarca1ni problema
Hydrospeed1ni problema
Spust z vodnikom kajakaštva1 - z doplačilom

- se pridružite drugi skupini

- individualni spust z doplačilom 10€

Kajak šola1 - z doplačilom

- se pridružite drugi skupini

- individualni tečaj z doplačilom 10€

 * Iz varnostnih razlogov v rafte vkrcamo najmanj 4 osebe.

 

Načeloma imate vedno možnost, da se pridružite drugi skupini. To je odličen način spoznavanja novih simpatičnih ljudi. Včasih pa res ne želite spoznati novih simpatičnih ljudi, ali pa mi nimamo nobenih drugih rezervacij. V tem primeru bo vaša edina družba naš vodnik.

 

Cene posameznih aktivnosti lahko najdete v ceniku. Edini aktivnosti, za kateri vam bomo v individualni verziji računali več, sta spust z vodnikom kajakaštva in kajak šola.

 

Torej, rezervirajte svoje solo počitnice pri nas in se potem sproščeno zleknite v naslanjač.

 

Rezerviraj zdajInfoCenik

 

Druga pogosta vprašanja: