Kdo smo?

Smo uigrana ekipa mladih deklet in fantov, ki znamo dobro veslati in poskrbimo, da lepoto naše doline doživite malce drugače.Naš šef, Adis Hrovat, po poklicu ladijski strojnik, je v prvih letih svoje kariere plul po svetovnih morjih na velikih tovornih ladjah. Potem se je odločil, da se vrne domov v Bovec in se poskusi kot podjetnik.

 

Srečno naklučje je hotelo, da se je ravno takrat prodajala športna agencija Kajak Kanu Center. Njen takratni direktor Dušan je namreč dobil službo kot kapitan ladje (hahaha ...). Adis je tako svoje sanje o podjetju združil z ljubeznijo do vode - naše prelepe Soče in plovil (velikost ni pomembna !?).

 

Kajak Kanu Center je postal Bovec Rafting Team. Dobil je svojo pisarno, veliko skladišče opreme, parkirišče za goste. Potem je prišla prva spletna stran. Od takrat, smo ena od uspešnih domačih agencij, s sedežem v Bovcu. Z leti se je večalo število gostov in tako je raslo tudi število zaposlenih.

 

Danes našo ekipo sestavlja pisana druščina deklet in fantov iz različnih držav. Vsak od nas ima svoja znanja in izkušnje. Vsem nam je skupno to, da smo zaljubljeni v dolino Soče in svoje delo.

 

Pa Adis? ... Še vedno je naš šef. Vmes se je poročil in dobil dva otroka, Alena in Zaro. Zdaj ga ne kličemo več šef, ampak Tata Adis.


Nazaj na prejšnjo vsebino