Vsi zabavni športi v katerih lahko uživate

Ni treba, da ste eden od tistih športnih fanatikov s tonami mišic in neustavljivo potrebo po adrenalinu. Dovolj je, da ste v dobri formi, uživate v naravi in se radi zabavate. Večina naših športnih aktivnosti je primernih za začetnike. Nekatere med njimi pa so primerne celo za otroke.VODA

Če pridete v Bovec poleti, je tu vedno živahno. V teh toplih mesecih med majem in oktobrom se naše malo mestece spremeni v adrenalinsko prestolnico Slovenije. Glavni razlog je seveda ves živ žav, ki se takrat dogaja na reki Soči. Naša veslaška sezona se začne 15. marca in traja do 31. oktobra. Pridružite se nam lahko katerikoli dan v tem terminu.

 

Uporabite navigacijo na vrhu strani in raziščite različne vodne športe, ki jih organiziramo. Potujete z otroki? Poglejte v katerih vodnih športnih aktivnostih lahko uživate s svojimi otroki.

 

rafting, mini raft, kajak, kanjoning, hydrospeed

 

ZEMLJA

Čudovito okolje Julijskih Alp, ki obdaja Bovec, nudi veliko športnih priložnosti tudi v dolini in gorah. V večini teh športov lahko uživate skozi vse leto. No, razen kadar res dežuje kot iz škafa. Takrat vam priporočamo, da se privoščite pošten šoping v bližnji Italiji:)

 

Morda se vam bo zdel vznemirljiv Zip Line. Hitrost vam bo nedvomno vzela sapo in vas pustila s smešno frizuro. Če pa ne trpite za klavstrofobijo, se nam pridružite na jamarskem izletu in imesti boste kaj za povedati, ko se vrnete. Globoko v jami Srnica se skriva zaklad fosilov srčastih školjk.

 

Če pa razmišljate o kolesarjenju, pohodništvu, plezanju ali vodenih turističnih ogledih znamenitosti, naskontaktirajte. Posredovali vam bomo več informacij o različnih možnostih in program prilagodili vašim željam in časovnim okvirom. Skupaj bomo pripravili popolno turo za vas.

 

jamarstvo, zip line, kolesarstvo, plezanje, vodeni ogledi

 

ZRAK  

Najlepše razglede na dolino Soče lahko ujamete z zraka. Jadralno padalstvo v tandemu je eden od športov, ki jih lahko doživite skozi vse leto. Panoramski poleti nad Bovcem, dolino Soče in Julijskimi Alpami pa so mogoči le v času med junijem in septembrom. A če si želite začiniti svoje počitnice z nečim res odbitim in ste v Bovcu julija ali avgusta razmislite o skokih s padalom v tandemu.     

 

Vsi športi v zraku so odvisni od idealnih vremenskih razmer. Pišite nam nekaj dni prej. Poskrbeli bomo, da bo sijalo sonce in, da bo veter pihal nekje drugje.

 

jadralno padalstvo, skoki s padalom, panoramski poleti

 

SNEG  

V zimskih mesecih se Bovec spremeni v belo pravljico. Če smo čisto odkriti ima sneg zelo nenavaden vpliv na naše obnašanje in nas vse spremeni v deset-letnike. Vam zveni znano? Sankanje je eden od tistih zabavnih športov, ki bo nedvomno spet obudil otroške spomine. Ko ste se igrali na snegu in medtem prepričevali svojo mamo, da vas res ne zebe. A če iščete kaj bolj skrivnostnega, rezervirajte krpljanje. Lahko pa se nam pridružite tudi na pasji vpregi. V trenutku, ko boste stopili na sani, ki jih vlečejo husky-ji, boste vedeli, da je pred vami izkušnja, ki je ne boste nikoli pozabili.

 

sankanje, pasja vprega, krpljanje

 

 


Nazaj na prejšnjo vsebino