Ostala ponudba

Seveda so živahne brzice Soče naša najljubša delovna obveznost. A voda ni naš edini element. Dobro se znajdemo tudi na suhem. Če si torej želite ujeti košček neba ali se spustiti v prostrane globine podzemnih jam, mi smo za.

Jamarstvo

Ste vedeli, da se pod Bovcem skriva svet, ki je prav tako lep kot tisti na površju? Ta v svojih globinah skriva neprecenljivi zaklad. Fosile srčastih školjk.

več

Zip Line

Zip line je jeklenica vpeta med drevesa s katero postane gravitacija vaš partner pri letenju. Vštejte v to formulo še hitrost in dobili boste konkretno porcijo adrenalina. In zabave. In skuštranih las. 

več

Jadralno padalstvo

Preden so vas naučili pravil logike in zakonov gravitacije, ste verjeli, da lahko letite. In imeli ste prav. Kot otrok ni bilo terba spati, da bi sanjali o letenju. Bilo je resnično.

več

Panoramski poleti

Naša dežela je dobro poznana po čudovitih razgledih. Ujamete jih lahko povsod - z reke Soče, visokih vrhov Julijskih Alp pa tudi z doline. A najlepši razgledi na bovško dolino so tisti z neba.

več

Skoki s padalom

Imate radi občutek, ko vam adrenalin požene kri po žilah. Mogoče se ne boste nikoli znebili metuljčkov. Lahko pa jih naučite kako leteti v formaciji.

več

BRT 3-dnevni paket

paket je visoko-energijski 3 dnevni program po zelo ugodni ceni.

Privoščite si nekaj dni odklopa v našem kampu.

Za pravo doživetje pa bo itak poskrbela Soča.

 

Možne so tudi namestitve v hotelih ali apartmajih.

več

Sankanje

Smo edina športna agencija, ki nudi dnevno in nočno sankanje s Kobariškega Stola. Od decembra do marca vsako leto organiziramo sankanje za vse tiste, ki imajo radi dobro zabavo na snegu in se radi od srca nasmejejo.

več

Krpljanje

Krpljanje je eden najlepših zimskih športov. S krpljami je hoja po novozapadlem snegu čisti užitek. Pridružite se nam na enem od naših sprehodov po odmaknjenih kotičkih naše doline. Nudimo tudi nočno krpljanje.

več

Pasja vprega

Zakaj se ne bi sankali malo drugače? Naj vaše sani vlečejo psi, ki v tem uživajo, vi pa medtem lovite sapo in se počutite kot pravi pustolovci.

več

Team building - Soška Fronta

Spremenite tok zgodovine v edinem pravem tematskem športnem dogodku v Sloveniji.

več