Team building

team buildingSoška Fronta: "Bitka za Ravelnik"

Spremenite tok zgodovine v edinem pravem tematskem športnem dogodku v Sloveniji.

Piše se leto 1915. Vsa Evropa je že skoraj leto dni ujeta v kaos prve svetovne vojne. V Posočju se je meseca maja odprla nova frontna linija. Prvi večji spopadi med četami Avstro-Ogrskega cesarstva in Kraljevine Italije so se že začeli.

Pridružite se četam Kraljevine Italije, zavzemite bojne položaje nasprotnika ter spremenite tok zgodovine. Ali pa postanite pravi Avstro-Ogrski cesarski vojak in obranite meje monarhije in njene strateške točke.

Komu je program namenjen?

team building komuPodjetjem in vsem zaključenim skupinam, ki se rade aktivno zabavajo. Naš program se od klasičnih teambuilding programov razlikuje po tem, da je namenjen predvsem zabavi. Naš namen ni analiziranje odnosov v vašem podjetju ali skupini, ampak njihovo izboljšanje. Torej ustvarjanje prijetne klime znotraj skupine s prijetnim druženjem, polnim smeha in dobre zabave.

več

Kaj vas čaka?

team building potekPoveljniki v pravih uniformah iz prve svetovne vojne, orientacijski pohod z raznimi pastmi in preizkušnjami, zavzemanje visečih mostov, prava rafting bitka na Soči, zavzemanje nasprotnikovih bojnih položajev, vmes pa veliko iznajdljivosti, domišljije, izzivov, adrenalina, smeha in zabave pod vodstvom izkušenih animatorjev in rafting vodnikov. Vse to na izvirnih lokacijah, kjer so boji Soške fronte dejansko potekali.
Na koncu pa podpis premirja z razglasitvijo zmagovalcev.

več